NEWS ALERT Accident grav în Pasajul Unirii. O persoană a decedat şi una este în stare gravă

  • Un autocar cu cetăţeni greci a intrat vineri în pasarela de la Pasajul Unirii.
  • Patru persoane au fost încarcerate.
  • La faţa locului sunt şase echipaje SMURD şi şase SABIF, anunţă ISU Bucureşti Ilfov.
  • Arafat: O persoană a murit si una este in stare gravă. 22 de persoane au fost transportate la spitale
6590 afișări
Imaginea articolului NEWS ALERT Accident grav în Pasajul Unirii. O persoană a decedat şi una este în stare gravă

Accident grav în Pasajul Unirii. Patru persoane, încarcerate

UPDATE 18:00 Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă în urma accidentului care a avut loc vineri la intrarea în Pasajul Unirii, în care a fost implicat un autocar cu 48 de persoane din Grecia la bord.

UPDATE 15:00 Raed Arafat: O persoană a decedat şi una este în stare gravă. Alte 22 de persoane au fost transportate la spitale.

UPDATE: Doi răniţi în accidentul de la Pasajul Unirii sunt în stare de inconştienţă, a declarat prefectul Capitalei, Toni Greblă. Victimele sunt duse la spitalele Floreasca şi Universitar.

„A mers din păcate mai departe, fie datorită vitezei sau datorită altor cauze şi a intrat în presemnalizarea cu bară metalică dinaintea intrării în Pasaj şi a avarita grav această presemnalizare şi partea din faţă a autocarului”, afirmă Greblă.

Prefectul precizează că viteza va fi determinată de organele de anchetă.

„Din păcate, patru persoane necesită transportul la spital şi cred că sunt în drum spre spital. Două sunt în stare relativ bună şi două persoane sunt inconştiente”, spune Toni Greblă.

El precizează că toate cele patru persoane au fost descarcerate şi sunt transportate la spitalele Floreasca şi Universitar.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a  cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie.

La acest moment, traficul rutier este restricţionat în zona producerii accidentului de circulaţie, a precizat Brigada rutieră.

Un autocar cu persoane de cetăţenie greacă, care se deplasa pe sensul dinspre Tineretului spre Unirii, a intrat în pasarela de la Pasajul Unirii.

Patru persoane au fost încarcerate.

La faţa locului au ajuns şase echipaje SMRUD şi şase SABIF, precum şi Detasamentul Special de Salvatori.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici