NEWS ALERT Incendiu la un bloc din Mamaia Nord. Zeci de pompieri se află la faţa locului

Un incendiu a izbucnit sâmbătă la un bloc în construcţie din Mamaia Nord. Pompierii au căutat o persoană despre care se credea că a rămas izolată la etajele superioare ale imobilului. Informaţia nu a fost confirmată.

702 afișări
Imaginea articolului NEWS ALERT Incendiu la un bloc din Mamaia Nord. Zeci de pompieri se află la faţa locului

NEWS ALERT Incendiu la un bloc din Mamaia Nord. Zeci de pompieri se află la faţa locului

Zeci de pompieri au căutat o persoană despre care se credea că a rămas izolată la un etaj al clădirii în flăcări. Informaţia primită prin serviciul 112 s-a dovedit a fi falsă. Pompierii au căutat-o la toate cele opt etaje ale clădirii.

Ei au stabilit că incendiul a pornit sub un lift exterior. Mai multe materiale combustibile au ajutat flăcările să se extindă de la baza blocului până la etajele superioare.

La faţa locului au intervenit 25 de pompieri şi patru autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială de descarcerare şi un echipaj medical. Incendiul a fost localizat şi a afectat în special faţada clădirii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici