Şcoli din Capitală, închise aproape o săptămână, în perioada alegerilor locale

Şcolile din Capitală care găzduiesc secţii de votare vor avea cursurile suspendate în perioada 24-29 septembrie, a decis Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă. O altă hotărâre aprobată a fost intrarea Liceului Traian Vuia şi a Grădiniţei 185 în scenariul roşu.

2430 afișări
Imaginea articolului Şcoli din Capitală, închise aproape o săptămână, în perioada alegerilor locale

Şcoli din Capitală, închise aproape o săptămână, în perioada alegerilor locale

„Ţinând cont de situaţia specială în care se desfăşoară alegerile locale din anul 2020, cât şi prevederile din Legea nr. 55/2020 privind măsurile stabilite pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat suspendarea cursurilor în zilele de 24.09.2020, 25.09.2020, 26.09.2020 respectiv, 28.09.2020, 29.09.2020, pentru unităţile de învăţământ din Municipiului Bucureşti ce găzduiesc secţii de votare”, anunţă Prefecura Capitalei.

De asemenea, potrivit sursei citate, s-a aprobat scenariul roşu de organizare şi desfăşurare a cursurilor la Liceul de Metrologie Traian Vuia şi la Grădiniţa 185.

Totodată, s-a aprobat scenariul galben de organizare şi desfăşurare a cursurilor în trei grădiniţe din Sectorul 4 - Gan Eden, Prietenii mei şi Illo, precum şi în cinci şcoli gimnaziale din Sectorul 6, respectiv 197, Adrian Păunescu, 59, Constantin şi Elena şi Sf Andrei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici