Nicu Bocancea a construit „Copacul cu 600 de lalele”, pe Calea Victoriei, pentru toţi îndrăgostiţii

1745 afișări
Imaginea articolului Nicu Bocancea a construit „Copacul cu 600 de lalele”, pe Calea Victoriei, pentru toţi îndrăgostiţii

Nicu Bocancea, master florist internaţional, face deja o tradiţie urbană de Valentine’s Day şi construieşte pentru al doilea an consecutiv, pe Calea Victoriei din Bucureşti, „Copacul cu 600 de lalele”, ca loc de popas pentru toţi îndrăgostiţii care vor sa-şi sărbătorească iubirea în prag de Sfântul Valentin.

”Vrem să ieşim în calea oamenilor cu oaze de frumos, să-i încurajăm să se plimbe, să zâmbească, să-şi sărbătorească dragostea de viaţă şi de oamenii din jur. Ne-am gândit că Ziua Îndrăgostiţilor vine cu un imbold în plus pentru cei care iubesc să iasă pe stradă, să se plimbe sub razele soarelui, aşa că am vrut să le creăm, cu ajutorul florilor, un spaţiu de popas în care să se oprească, să zâmbească, să se sărute.”, explică Nicu Bocancea demersul său floral-urban, parte din serialul său de creaţii menite să înfrumuseţeze oraşul denumite #manifestpentrunormalitatesifrumos.

Copacul de pe Calea Victoriei este decorat cu 600 de lalele albe, cu bulb, iar la baza lui, Nicu Bocancea şi echipa lui de florişti vor aşterne o pătură de muşchi verde şi proaspăt, numai bun pentru găzduit cupluri de îndrăgostiţi.

”Invităm toţi oamenii, în acest week-end, la plimbare pe Calea Victoriei, la întâlnirea cu ”Copacul cu 600 de lalele”, la zâmbete, la fotografii şi, de ce nu, îi încurajăm pe toţi să ia cu ei la plecare, pe lângă amintirea unei secunde de relaxare în inima oraşului, şi un fir de lalea cu bulb pe care să îl păstreze sau să îl planteze la ei acasă. Este felul nostru de a spune ”La mulţi ani” de ziua iubirii şi de a chema mai repede primăvara care să ne însenineze şi coloreze viaţa.”, mărturiseşte Nicu Bocancea, cel mai  premiat florist român pe plan internaţional.

Pentru cei care îşi doresc să aleagă cel mai potrivit buchet sau aranjament de flori pentru a-l dărui persoanei iubite pe 14 februarie, Nicu Bocancea are recomandări precise şi soluţii la îndemână, prezentate pe https://www.florariairis.ro/ sau pe pagina sa de facebook - https://www.facebook.com/nicu.bocancea: „În florăriile noastre, avem toate variantele de buchete, de la cele clasice, cu trandafiri roşii sau trandafiri parfumaţi de grădină, în toate culorile şi dimensiunile pănă la cele delicate din flori de primăvară sau aranjamente în vase cu lăcrămioare, lalele, frezii. Minunat anul acesta este că doritorii pot comanda pe site sau în aplicaţie, dacă nu au timp de o vizită colorată şi parfumată în casele florilor noastre, şi pot alege să livreze cadoul floral la orice oră, oriunde, luni. Avem comenzi programate de la 6 dimineaţa, pentru cei care vor să-şi surprindă iubita odată cu prima rază de soare. E minunată această perioadă, iar natura ne ajută să o celebrăm memorabil.”, adaugă master floristul Nicu Bocancea.     

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici