Nicuşor Dan: Încă cinci imobile aflate în zone protejate istoric vor fi consolidate

Încă cinci imobile aflate în zone protejate istoric vor fi consolidate cu fonduri nerambursabile de la Ministerul Dezvoltării, anunţă marţi seara primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan. Suma obţinută pentru aceste proiecte este de 72,1 milioane lei.

139 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Încă cinci imobile aflate în zone protejate istoric vor fi consolidate

„Încă cinci imobile aflate în zone protejate istoric vor fi consolidate cu fonduri nerambursabile de la Ministerul Dezvoltării. Suma obţinută pentru aceste proiecte este de 72,1 milioane lei”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

Clădirile pentru care AMCCRS a obţinut finanţare, precizează primarul general al Capitalei, se află la următoarele adrese: Bd. Gheorghe Magheru nr.27, sector 1, Calea Moşilor nr.80 sector 2, Şipotul Fântânilor nr.5, sector 1, Intrarea Vasile Păun nr.2 sector 5 şi Calea Moşilor nr. 126 sector 2.

„Până în acest moment, Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS) are aprobate pentru finanţare nerambursabilă din fonduri naţionale 21 de imobile (18 clădiri rezidenţiale şi 3 publice)”, încheie Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici