Nicuşor Dan: Mii de stâlpi de iluminat din Capitală vor fi dotaţi cu sistem de telegestiune

  • PMB a început instalarea celor 3.250 de aparate tip LED, de ultimă generaţie, dotate cu sistem de telegestiune, pe stâlpii de iluminat din Capitală, anunţă Nicuşor Dan.
  • El afirmă că va fi redus cu 60% consumul de energie, iar emisiile de gaze cu efect de seră vor fi diminuate.
3359 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Mii de stâlpi de iluminat din Capitală vor fi dotaţi cu sistem de telegestiune

Sursa foto: Facebook/Nicuşor Dan

„Am început instalarea celor 3.250 de aparate tip LED, de ultimă generaţie, dotate cu sistem de telegestiune, pe stâlpii de iluminat din Capitală. Aparatele vor fi montate pe mai multe artere principale, primele fiind instalate pe şoseaua Mihai Bravu. Vor urma şoseaua Ştefan cel Mare, şoseaua Colentina, bd. Iancu de Hunedoara, şoseaua Pavel Kiseleff, bd. Regele Mihai I şi Piaţa Victoriei”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

Primarul general al Capitalei precizează că, în total, vor fi amplasate 2.355 aparate de iluminat stradal rutier şi 895 de iluminat stradal pietonal.

„Astfel, se va realiza un sistem de iluminat eficient, cu limitarea impactului asupra mediului şi cu o reducere a consumului de energie cu aproximativ 60% şi a emisiilor de gaze cu efect de seră. Aparatele, montate de Compania de Iluminat Public, vor fi integrate într-un sistem de telegestiune prin care se va asigura controlul şi monitorizarea individuală, de la distanţă”, încheie Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici