Ninge pe un tronson al autostrăzii A1, judeţul Giurgiu. Carosabilul este umed pe A2 şi A3

  • Ninge slab pe un tronson al autostrăzii A1, în judeţul Giurgiu.
  • Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa şi A3 Bucureşti-Ploieşti se circulă în condiţiile unui carosabil parţial umed.
106 afișări
Imaginea articolului Ninge pe un tronson al autostrăzii A1, judeţul Giurgiu. Carosabilul este umed pe A2 şi A3

Ninge pe un tronson al autostrăzii A1, judeţul Giurgiu. Carosabilul este umed pe A2 şi A3

Este semnalată ninsoare slabă, fără depuneri pe carosabil, pe tronsonul kilometric 43-49 al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, în zona localităţii Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu. Carosabilul este umed, vizibilitatea este bună, fără valori ridicate de trafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa şi A3 Bucureşti-Ploieşti se circulă în condiţiile unui carosabil parţial umed, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale.

Porturile Midia şi Mangalia rămân închise din cauza vântului puternic.

Totodată, circulaţia a fost reluată pe un fir, alternativ, prin semaforizare, pe DN 10 Buzău – Braşov, în zona localităţii Siriu, judeţul Buzău. Aici, traficul fusese întrerupt din cauza căderilor de pietre de mari dimensiuni de pe versant, fiind deviat pe ruta DN 10 (Cislău) – DJ 102 B (Calvini) – Vălenii de Munte – DN 1A – Cheia - Braşov. Ca măsură de siguranţă rutieră, în dreptul viaductului a fost aplicată restricţie de circulaţie pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici