Ninsoare în România. Circulaţie în condiţii de iarnă în Vrancea, unde a nins la graniţa cu judeţele Covasna şi Bacău - FOTO

Circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă, joi, în judeţul Vrancea, după ce a nins timp de mai multe ore în zona Parcului Natural Putna, pe DN 2D, în zona localităţii Greşu, carosabilul fiind acoperit cu un strat subţire de zăpadă.

2503 afișări
Imaginea articolului Ninsoare în România. Circulaţie în condiţii de iarnă în Vrancea, unde a nins la graniţa cu judeţele Covasna şi Bacău - FOTO

Circulaţie în condiţii de iarnă în Vrancea, unde a nins la graniţa cu judeţele Covasna şi Bacău

În judeţul Vrancea a nins în zonele montane, la graniţa cu judeţele Covasna şi Bacău, iar peisaje hibernale au apărut deja în Parcul Natural Putna.

De asemenea, pe DN 2D, în zona localităţii Greşu, carosabilul este acoperit cu un strat subţire de zăpadă şi se circulă cu dificultate.

Nu există porţiuni de drum închise, anunţă autorităţile.

Drumarii intervin cu utilaje care împrăştie sare şi curăţă carosabilul, iar poliţiştii supraveghează traficul.

Şoferii care ajung în zonă trebuie să aibă maşinile echipate cu anvelope de iarnă, acestea fiind obligatorii pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, indiferent de data din calendar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici