VREMEA se înrăutăţeşte: Cinci judeţe sunt sub cod galben de vânt şi ninsoare în zone înalte. În alte şase judeţe e cod galben de ceaţă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi dimineaţa, atenţionări cod galben de vânt în cinci judeţe din ţară, unde ninge viscolit în zonele înalte. Alte şase judeţe sunt sub atenţionare cod galben de ceaţă.

7117 afișări
Imaginea articolului VREMEA se înrăutăţeşte: Cinci judeţe sunt sub cod galben de vânt şi ninsoare în zone înalte. În alte şase judeţe e cod galben de ceaţă

VREMEA se înrăutăţeşte: Cinci judeţe sunt sub cod galben de vânt şi ninsoare. În alte şase judeţe e cod galben de ceaţă

Potrivit ANM, până la ora 16 este cod galben de vânt în judeţele Argeş, Prahova şi Dâmboviţa, iar până la ora 15 aceeaşi avertizare este şi în judeţele Suceava şi Neamţ, mai ales în zonele înalte.

În aceste judeţe se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de peste 50...70 km/h, care vor spulbera ninsoarea şi vor determina scăderea semnificativă a vizibilităţii.

Totodată, ANM arată că în judeţele Alba, Harghita, Mureş, Mehedinţi, Olt şi Dolj este cod galben de ceaţă până la ora 11.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici