Ninsori în Pasul Tihuţa din Munţii Bârgăului

Ninge începând de sâmbătă dimineaţa în Pasul Tihuţa din Munţii Bârgăului, situat la 1.400 de metri altitudine, termometrele indicând două grade Celsius la Piatra Fântânele.

136 afișări
Imaginea articolului Ninsori în Pasul Tihuţa din Munţii Bârgăului

Ninsori în Pasul Tihuţa din Munţii Bârgăului (Imagine: Mihaela Cojocariu/Arhiva Mediafax Foto)

Şeful Districtului Piatra Fântânele a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Cluj, Vasile Curtean, a declarat sâmbătă că a început să ningă de dimineaţă, iar ninsoarea nu s-a oprit deocamdată.

"Ninge de azi dimineaţă (sâmbătă dimineaţa - n.r.) şi ninsoarea nu s-a oprit. S-a depus, dar nu pe şosea (DN 17), ci pe câmp. Nu am fost obligaţi deocamdată să intervenim cu utilaje fiindcă drumul este negru. Vom interveni mai spre seară în caz că îngheaţă. Avem utilajele noastre cu care putem acţiona", a spus Curtean, menţionând că la Piatra Fântânele mai sunt şi rezerve de nisip şi de sare.

Dispecerul de serviciu de la Sistemul de Gospodărirea Apelor Bistriţa-Năsăud a informat că, sâmbătă dimineaţa, cea mai scăzută temperatură din judeţ, de 1,5 grade Celsius s-a înregistrat la Piatra Fântânele. În jurul prânzului, aici erau 2 grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici