Noi adjuncţi pentru inspectoratele de poliţie judeţene Călăraşi, Iaşi, Teleorman şi Gorj

Funcţiile de adjuncţi ai şefilor inspectoratelor judeţene de poliţie Călăraşi, Iaşi, Teleorman şi Gorj, care erau vacante, au fost ocupate în urma unor concursuri organizate miercuri şi joi, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

418 afișări
Imaginea articolului Noi adjuncţi pentru inspectoratele de poliţie judeţene Călăraşi, Iaşi, Teleorman şi Gorj

Noi adjuncţi pentru inspectoratele de poliţie judeţene Călăraşi, Iaşi, Teleorman şi Gorj (Imagine: Catalin Abagiu/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Române, pentru funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi, pe linie de poliţie judiciară, concursul a fost câştigat de comisarul şef Costel Chirică.

Funcţiile de adjuncţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi au fost ocupate de comisarul şef Costel Gâtlan, pe linie de judiciar şi de comisarul şef Mihai Pintilei, care va avea în subordine structurile de siguranţă publică.

Noii adjuncţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman sunt comisarul şef Nelu Urziceanu, responsabil cu poliţia judiciară, iar pentru siguranţă publică a câştigat concursul comisarul şef Marian Serafim Mitrana.

La Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, funcţia de adjunct pe line de siguranţă publică a fost ocupată de comisarul Daniel Feţanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici