Noi curse Tarom pe ruta Târgu Mureş-Bucureşti, din 17 noiembrie

Programul noilor curse Tarom pe ruta Târgu Mureş-Bucureşti, care prevede cinci zboruri săptămânal, faţă de doar trei curse operate în perioada programului de vară, va intra în vigoare din 17 noiembrie, a anunţat, miercuri, conducerea Aeroportului Internaţional "Transilvania" din Târgu Mureş.

2663 afișări
Imaginea articolului Noi curse Tarom pe ruta Târgu Mureş-Bucureşti, din 17 noiembrie

Noi curse Tarom pe ruta Târgu Mureş-Bucureşti, din 17 noiembrie (Imagine: Petrică Tănase / Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de conducerea Aeroportului Internaţional "Transilvania" din Târgu Mureş, pasagerii vor dispune, din 17 noiembrie, de noi curse aeriene Tarom, în interes de business, turistic sau de studii, din centrul ţării către Capitală, atât în timpul săptămânii, cât şi în weekend.

Noul program al operatorului aerian naţional Tarom este de cinci zboruri săptămânal, faţă de doar trei curse operate în perioada programului de vară.

"Zborurile interne Tarom vor fi efectuate în zilele de luni, marţi, miercuri, vineri, sâmbătă cu plecare de la Târgu Mureş la ora 5.50 şi aterizarea programată la ora 6.50 la Aeroportul Internaţional «Henri Coandă» Bucureşti, respectiv returul, cu decolarea programată la ora 21.00 în fiecare zi de luni, marţi, joi, vineri şi duminică de la Otopeni şi aterizarea la Aeroportul din Târgu Mureş la ora 22.00", se arată în comunicat.

Potrivit site-ului Tarom, un zbor Târgu Mureş-Bucureşti şi retur va costa aproximativ 100 de euro.

La sfârşitul lunii trecute, conducerea Consiliului Judeţean Mureş a anunţat că, în urma negocierilor cu compania Tarom, s-a decis că aceasta nu numai că nu va sista zborurile între Târgu Mureş şi Bucureşti, ci va avea cinci curse săptămânal, în loc de trei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici