Noi date despre incendiul devastator de la centrul comercial Doraly din Afumaţi: Anchetă în derulare şi dosar pentru distrugere

Poliţiştii vor desfăşura, marţi, o anchetă la centrul comercial din Afumaţi, judeţul Ilfov, unde a avut loc un incendiu violent în urmă cu o zi, urmând a fi stabilită cauza producerii acestuia. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Ilfov, urmează să fie deschis un dosar penal de distrugere.

1902 afișări
Imaginea articolului Noi date despre incendiul devastator de la centrul comercial Doraly din Afumaţi: Anchetă în derulare şi dosar pentru distrugere

Incendiul din Afumaţi: Poliţiştii efectuează o anchetă/ Dosar penal pentru distrugere

„Dimineaţă (marţi dimineaţă, n.r.) nu se stinsese incendiul, ardea mocnit. După ce se termină incendiul, colegii mei o să desfăşoare activităţi de cercetare la faţa locului fiindcă se întocmeşte, cu siguranţă, un dosar sub aspectul întocmirii infracţiunii de distrugere”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

Potrivit sursei citate, ancheta va fi una in rem.

„Trebuie să se stabilească, cu ajutorul pompierilor, cauza incendiului - dacă a fost o cauză voluntară sau involuntară. Dacă se stabileşte că a fost din culpă, va fi dosar pentru distrugere din culpă. Dar aşteptăm verdictul pompierilor”, a mai subliniat Romanescu.

Pompierii au intervenit, luni, pentru a stinge un incendiu amplu produs la un centru comercial din comuna Afumaţi. Pentru a stinge flăcările au fost mobilizate aproape 30 de autospeciale.

Un bărbat cu o tăietură la mâna stângă a încercat să spargă o fereastră în timpul incendiului şi a fost transportat la spitalul Floreasca. De asemenea, alte două persoane au fost intoxicate cu fum şi au fost duse la spitalul Pantelimon: o femeie gravidă şi un bărbat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici