Noi detalii despre scandalul din Piaţa Constituţiei în urma căruia a murit o persoană. Poliţia Capitalei: O dispută verbală ar fi degenerat

O dispută verbală a degenerat în bătaia dintre două grupuri de persoane ce a avut loc luni dimineaţă, în Piaţa Constituţiei din Capitală, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, care a menţionat că poliţiştii ridică în continuare imagini de pe camerele de supraveghere.

3375 afișări
Imaginea articolului Noi detalii despre scandalul din Piaţa Constituţiei în urma căruia a murit o persoană. Poliţia Capitalei: O dispută verbală ar fi degenerat

Noi detalii despre scandalul din Piaţa Constituţiei în urma căruia a murit o persoană. Poliţia Capitalei: O dispută verbală ar fi degenerat

"Încă de aseară, au fost ridicate imagini de pe camerele de supraveghere, imagini care sunt vizionate de către poliţişti. De asemenea, se continuă acest proces de ridicare a imaginilor de pe camerele de supraveghere şi urmează ca acestea să fie vizionate. La faţa locului, a fost găsit un tub, cel mai probabil de la un pistol cu gaze şi de asemenea un încărcător gol, de asemenea, tot de la un pistol cu gaze. Au mai fost ridicate de la faţa locului mai multe obiecte contondente. Au fost audiate mai multe persoane, iar audierile continuă şi la acest moment", a declarat Diana Sarca.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a precizat că, din primele date, se poate vorbi despre un conflict existent între două grupuri de persoane care s-ar fi întâlnit duminică seară, iar o dispută verbală ar fi degenerat în această situaţie.

Primul echipaj de poliţie a ajuns la faţa locului într-un interval de timp mai mic de două minute, a mai precizat Diana Sarca.

O persoană a murit şi o alta a fost rănită în urma scandalului din Piaţa Constituţiei. Persoana rănită a suferit un traumatism cranio-cerebral, o lovitură la cap, a primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care a fost condus la audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici