Noi modificări în privinţa anului şcolar. Vacanţa s-ar putea transforma în zile de şcoală cu prezenţă fizică

  • Ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu, a anunţat noi decizii legate de anul şcolar
  • Elevii vor avea 20 de zile de vacanţă, câte 10 pentru Paştele Ortodox şi cel Catolic
  • Şcolile nu se vor închide, chiar dacă multe cursuri se ţin online
5914 afișări
Imaginea articolului Noi modificări în privinţa anului şcolar. Vacanţa s-ar putea transforma în zile de şcoală cu prezenţă fizică

Noi modificări în privinţa anului şcolar. Vacanţa s-ar putea transforma în zile de şcoală cu prezenţă fizică

Anul şcolar a suferit din nou modificări, din cauza ultimelor decizii legate de pandemie ale guvernului. Ministrul Cîmpeanu a anunţat ce se schimbă. De asemenea, el a făcut referire şi la vacanţele elevilor

„Cele două săptămâni de vacanţă suplimentare se pot transforma în zile de şcoală cu prezenţă fizică”, a declarat ministrul Educaţiei.

Sorin Cîmpeanu s-a referit şi la acţiunile pe care le pot întreprinde grădiniţele: „Grădiniţele vor putea solicita efectuarea de activităţi didactice cu copiii, cu avizul DSP”, a mai spus ministrul.

Sorin Câmpeanu a anunţat că şcolile nu se închid, pentru că elevii din clasele terminale nu vor avea programul modificat. Pentru a micşora decalajele survenite în urma şcolii online, ore remediale se pot organiza pe perioada vacanţei de primăvară.

„Aş vrea să fac o precizare importantă: şcolile nu se închid. Şcolile nu se închid pentru că elevii claselor terminale, respectiv a VIII-a, a XII-a, a XIII-a, nu vor avea programul modificat”, a declarat Cîmpeanu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici