Noi norme de igienă pentru cabinetele de înfrumuseţare. Când vor intra în vigoare prevederile

  • Ministerul Sănătăţii vrea să schimbe normele de igienă pentru cabinetele de înfrumuseţare corporală
  • Noile prevederi vor intra în vigoare în ianuarie 2021
  • Proprietarii saloanelor vor avea la dispoziţie timp pentru pregătirea saloanelor
1235 afișări
Imaginea articolului Noi norme de igienă pentru cabinetele de înfrumuseţare. Când vor intra în vigoare prevederile

Sursa FOTO: Profimedia Images

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Ministerul Sănătăţii, acesta va modifica normele de igienă pentru cabinetele de înfrumuseţare corporală, în condiţiile în care nu au mai fost actualizate din anul 2007.

Ministerul Sănătăţii urmăreşte scurtarea circuitului birocratic şi creşterea siguranţei utilizatorilor.

„În prezent, Ministerul Sănătăţii pregăteşte un proiect de act normativ care prevede modificarea Ordinului nr. 1136/2007 privind aprobarea Normelor de igienă pentru cabinetele de înfrumuseţare corporală, cu modificările şi completările ulterioare şi care va reglementa noile condiţii în care aceste cabinete vor trebui să respecte normele de igienă şi sterilizare, astfel încât să nu dăuneze stării de sănătate a persoanelor care utilizează serviciile lor”, se arată în comunicat.

Pentru ca agenţii economici să aibă timpul necesar pentru pregătirea cabinetelor de înfrumuseţare, noilor prevederi vor intra în vigoare începând cu 1 ianuarie 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici