Nordul litoralului bulgăresc al Mării Negre, preferat de români pentru Sărbătorile Pascale

Nordul litoralului bulgăresc al Mării Negre a fost din nou preferat de turiştii români pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale.

218 afișări
Imaginea articolului Nordul litoralului bulgăresc al Mării Negre, preferat de români pentru Sărbătorile Pascale

Nordul litoralului bulgăresc al Mării Negre, preferat de români pentru Sărbătorile Pascale (Imagine: Lucian Muntean / Mediafax Foto)

Balcik, oraş situat la nord de Varna, s-a numărat printre destinaţiile preferate de români. Într-unul dintre hotelurile din Balcik, un preot a vizitat restaurantul pentru a binecuvânta mâncarea pregătită pentru turişti, relatează luni site-ul Novinite.com.

În staţiunea Albena au venit aproximativ 2.000 de turişti români, potrivit postului de televiziune bulgar bTV. Multe camere au fost deja rezervate de români pentru perioada 1-4 mai.

În februarie, hotelierii bulgari anunţau că un număr-record de români au făcut rezervări de Paşte la hoteluri situate pe litoralul bulgar al Mării Negre.

Cea mai mare atracţie pentru turiştii români este palatul din Balcik construit în 1924 de regina Maria.

"Turiştii vin la Balcik din nostalgie, dar şi pentru că este o staţiune minunată, cu un golf pitoresc", explica atunci Jeni Mihailova, directorul Palatului din Balcik.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici