Nou caz de agresiune sexuală: Bărbat din Râmnicu Vâlcea, arestat după ce a abuzat sexual doi copii de 7 şi 10 ani

Un bărbat de 47 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost arestat preventiv, acuzat fiind că a abuzat sexual doi copii, de 7 şi 10 ani. Mama celor doi copii a denunţat faptele la Poliţie, spunând că bărbatul îi invita frecvent în locuinţa sa pe cei doi copii minori, oferindu-le rechizite şcolare.

228 afișări
Imaginea articolului Nou caz de agresiune sexuală: Bărbat din Râmnicu Vâlcea, arestat după ce a abuzat sexual doi copii de 7 şi 10 ani

Nou caz de agresiune sexuală: Bărnat din Râmnicu Vâlcea, arestat după ce a abuzat sexual doi copii de 7 şi 10 ani

Mama a doi copii a sesizat miercuri Poliţia Râmnicu Vâlcea despre faptul că vecinul său de bloc i-a agresat sexual copiii, pe care îi invita frecvent în locuinţa sa, oferindu-le rechizite şcolare.

Poliţiştii au descins la locuinţa bărbatului şi au ridicat mai multe medii de stocare tip memory stick (16 bucăţi), DVD – CD (peste 200 de bucăţi), 3 laptopuri, o unitate centrală, o unitate stocare imagini DVR şi alte bunuri care interesează cauza.

Iniţial, bărbatul de 47 de ani a fost reţinut pentru agresiune sexuală şi corupere sexuală, fapte ce ar fi fost săvârşite în formă continuată asupra a doi copii cu vârste de 10 şi 7 ani, în perioada septembrie – octombrie 2019, iar apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici