Nou caz de dispariţie: Doi copii din Iaşi, căutaţi de autorităţi, după ce au plecat de la şcoală şi nu au mai ajuns acasă

Doi elevi de gimnaziu din Iaşi sunt căutaţi, luni seara, de autorităţi, după ce au plecat de la şcoală, în jurul orei 13.00, dar nu au mai ajuns acasă. Părinţii au sunat la 112 şi au anunţat dispariţia copiilor de 12 ani.

160 afișări
Imaginea articolului Nou caz de dispariţie: Doi copii din Iaşi, căutaţi de autorităţi, după ce au plecat de la şcoală şi nu au mai ajuns acasă

Doi copii, căutaţi de autorităţi, după ce au plecat de la şcoală, dar nu au ajuns acasă

Cei doi copii, un băiat şi o fată, ambii de 12 ani, au plecat de la un liceu din Iaşi în jurul orei 13.00. Văzând că nu ajung acasă, părinţii lor au sunat, la ora 18.00, la 112.

„La data de 18 noiembrie a.c., poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, Coman Sofia Maria, de 12 de ani, din comuna Tomeşti a plecat de la o şcoala din municipiul Iaşi, însoţită de un coleg şi nu au ajuns la domicilii", se arată în anunţul IPJ Iaşi.

Fata are 1,65 metri înălţime, 65 de kilograme, păr şaten şi ochi căprui. Când a plecat de acasă, purta o bluză neagră cu mânecă lungă, geacă neagră de piele, trening bleumarin, fiind încălţată cu pantofi sport de culoare alb cu verde.

Băiatul are tot 12 ani, 1,55 metri înălţime, are ochi căprui şi păr şaten, scurt, şi era îmbrăcat cu o bluză de trening de culoare gri, pantaloni de trening negri, era încălţat cu pantofi sport negri şi avea un ghiozdan verde gri.

Cei doi sunt colegi la un liceu din Iaşi. Persoanele care au informaţii care pot ajuta la găsirea copiilor sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici