Nou cutremur puternic în largul coastei adriatice a Italiei

Continuă şirul de cutremure în largul coastei adriatice a Italiei, după seismul puternic cu magnitudinea 5,7 înregistrat miercuri. Un nou cutremur puternic, cu magnitudinea 4, s-a produs joi regiunea Marche.

494 afișări
Imaginea articolului Nou cutremur puternic în largul coastei adriatice a Italiei

Nou cutremur puternic în largul coastei adriatice a Italiei

Noul seism s-a înregistrat în mare, între Pesaro şi Ancona, şi a fost resimţit la ora 13.35. Cutremurul a fost simţit în mod special la etajele superioare ale clădirilor.

Cutremurul a avut epicentrul în zona Ancona, la o adâncime de 9 kilometri.

Alte cutremure au fost înregistrate noaptea trecută, unul de magnitudine 3,5 la ora 23.05 şi altul de magnitudine 2,7 la ora 00.15. Ambele au avut epicentrele la aproximativ 30 de kilometri de Fano.

"Este de aşteptat ca lanţul de cutremure să continue în zilele următoare", spun autorităţile din Marche, conform Reppubblica.

Între timp, pompierii continuă să verifice stabilitatea clădirilor. În Ancona sunt în jur de 25 de persoane evacuate în acest moment, dar numărul acestora ar putea creşte pe măsură ce inspecţiile continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici