Nouă persoane, duse la DNA Cluj pentru audieri în cazul permiselor (Video)

Nouă persoane, între care angajaţi ai Serviciului Permise Auto, instructori auto şi cetăţeni care au solicitat permise, au fost duse, marţi, până în jurul orei 15.00, la audierile care se desfăşoară la sediul DNA Cluj în cazul eliberării frauduloase de permise, potrivit unor surse judiciare.

64 afișări
Imaginea articolului Nouă persoane, duse la DNA Cluj pentru audieri în cazul permiselor (Video)

Nouă persoane, duse la DNA Cluj pentru audieri în cazul permiselor (Imagine: Mediafax Foto)

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că procurorii au audiat şi continuă să audieze nouă persoane în cadrul anchetei privind eliberarea frauduloasă de permise auto. Între aceste nouă persoane se află atât angajaţi ai Serviciului Permise, cât şi instructori auto şi cetăţeni care doreau obţinerea unui permis.

Potrivit aceloraşi surse, pe lângă cele nouă persoane vor mai fi aduse şi altele la audieri la DNA, iar până acum nu a fost reţinut nimeni în acest caz.

Ofiţeri anticorupţie şi procurori DNA au descins, marţi dimineaţă, la 13 adrese din Cluj Napoca, între care sediul Serviciului de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Cluj-Napoca, existând suspiciuni legate de eliberarea frauduloasă a unor permise auto, sumele vehiculate în acest dosar variind între o mie şi cinci mii de euro pentru eliberarea ilegală a unui permis auto.

 Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici