Nouă poliţişti de la Furturi Auto din Bucureşti, infectaţi cu COVID-19. Alţi 11 angajaţi, în izolare

  • 9 angajaţi de la Furturi Auto din Capitală au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19.
  • Drept urmare, 11 angajaţi ai respectivei structuri au intrat în izolare.
  • Birourile angajaţilor sunt dezinfectate.
792 afișări
Imaginea articolului Nouă poliţişti de la Furturi Auto din Bucureşti, infectaţi cu COVID-19. Alţi 11 angajaţi, în izolare

Nouă poliţişti de la Furturi Auto din Bucureşti, infectaţi cu COVID-19

Nouă poliţişti de la biroul care cercetează furturile auto din Capitală s-au îmbolnăvit de COVID-19. Prin urmare, 11 angajaţi din cadrul aceleaşi structuri au intrat în izolare. 

„Vă informăm că 11 poliţişti din cadrul structurii specializate în cercetarea furturilor auto se află în izolare, după ce nouă persoane din serviciu au fost confirmate pozitiv”, au transmis reprezentanţii Poliţiei.

Astfel, a fost efectuată o primă dezinfectare a spaţiilor din clădirea în care îşi desfăşoară activitatea serviciul, iar vineri, a fost efectuată o altă, au mai precizat autorităţile. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici