Nouă procurori, numiţi de CSM la structura centrală a DNA

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a avizat favorabil numirea a nouă procurori la structura centrală a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, instituţie care are vacante 21 de posturi de execuţie.

1018 afișări
Imaginea articolului Nouă procurori, numiţi de CSM la structura centrală a DNA

Nouă procurori, numiţi de CSM la structura centrală a DNA (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Din verificările CSM, Direcţia are prevăzute 101 posturi, din care 80 sunt ocupate.

La DNA au fost înregistrate în semestrul I al anului 20.569 de lucrări şi 4.867 de dosare. Media de lucrări de soluţionat pe procurori este de 174,31, iar media de dosare pe procurori este de 41,25, potrivit unei note a Consiliului.

În urma interviului din 11 octombrie, au fost declaraţi admişi nouă procurori:

Luni, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil numirea la Direcţia Naţională Anticorupţie - structura centrală şi teritorială, începând cu data de 1 noiembrie 2011, a celor nouă procurori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici