Noul ministru al Mediului, Attila Korodi, militează pentru mersul pe bicicletă

Noul ministru al Mediului, Attila Korodi, militează pentru mersul pe bicicletă, demnitarul declarând miercuri că nu va ezita să vină la serviciu pe două roţi, pentru că dacă nu faci mişcare, "te mănâncă sistemul".

75 afișări
Imaginea articolului Noul ministru al Mediului, Attila Korodi, militează pentru mersul pe bicicletă

Attila Korodi (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Attila Korodi spune că va veni în continuare la birou cu bicicleta. "O fac pentru că este o chestie normală, am făcut-o şi în Parlament. Am în portbagaj întotdeauna o bicicletă rabatabilă. Dar vă spun sincer, acum am trei biciclete care sunt date la pregătire de primăvară, cum se spune, la Miercurea Ciuc, aşa că sigur o să le folosesc!", a afirmat ministrul Mediului la RFI.

Korodi precizează că mergând cu bicicleta, se încarcă astfel cu energie: "Pentru mine asta nu înseamnă că-i legată de poziţia de ministru. Pur şi simplu, o fac din plăcere! Stresul nu poţi să-l combaţi decât prin mişcare şi sport, altfel nu ai nicio şansă, cum se spune, te mănâncă sistemul. Ai nevoie de aer liber, ai nevoie de un spaţiu în care să poţi să te reîncarci cu energie".

Întrebat dacă nu-l dezavantajează infrastructura din Bucureşti ca biciclist, Attila Korodi a spus: "Foarte multe piste au fost făcute, s-a mai construit, s-a mai încercat, chiar într-un stil al Bucureştilor. Trebuie să dăm şi exemple".

Deputatul UDMR Attila Korodi a fost nominalizat să ocupe portofoliul Mediului după demisia colegului său Laszlo Borbely.

Attila Korodi a fost numit ministrul Mediului, marţi, prin decret prezidenţial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici