Noul sediu al Direcţiei Paşapoarte, care se deschide luni în Plaza Mall din Capitală, va avea program prelungit/ Punctele de lucru situate pe străzile Ion Ţuculescu, Străduinţei şi Virtuţii se închid

Noul sediu al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple din Plaza Mall se deschide luni, la ora 8.30, urmând ca până la finalul lunii să aibă program prelungit până la ora 18.30. Alte trei sedii se vor închide, informează MAI.

7943 afișări
Imaginea articolului Noul sediu al Direcţiei Paşapoarte, care se deschide luni în Plaza Mall din Capitală, va avea program prelungit/ Punctele de lucru situate pe străzile Ion Ţuculescu, Străduinţei şi Virtuţii se închid

Noul sediu al Direcţiei Paşapoarte, care se deschide luni în Plaza Mall, va avea program prelungit

"Programul normal pentru depunerea documentelor şi ridicarea paşapoartelor este între orele 8.30 şi 16.30 în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri, respectiv 8.30 – 18.30 pentru ziua de marţi. Programul de lucru a fost prelungit pentru luna august, astfel că activitatea cu publicul se va desfăşura în fiecare zi lucrătoare de la ora 8.30 până la ora 18.30. Taxele pentru eliberarea paşapoartelor pot fi achitate la ghişeul de Trezorerie deschis la nivelul -1 al centrului comercial, precum şi la unităţile bancare existente la acelaşi nivel, prin transfer bancar. De asemenea, rămân valabile şi celelalte modalităţi de plată: on-line - prin serviciile puse la dispoziţie de unităţile bancare şi prin mandat poştal la oficiile poştale", transmite Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Cetăţenii vor putea depune cereri şi ridica paşapoarte şi de la celelalte două puncte de lucru din Şoseaua Pipera şi din Piaţa Amzei. La toate cele trei sedii se vor elibera atât paşapoarte simple electronice cât şi paşapoarte simple temporare.

"Precizăm că punctele de lucru ale Serviciului situate în strada Ion Ţuculescu, numărul 42B, Sector 3, strada Străduinţei, numărul 1, Sector 4 şi strada Virtuţii, numărul 1-3, sector 6, îşi încetează activitatea odată cu operaţionalizarea noului sediu", anunţă MAI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici