Numărul elevilor care stau acasă din cauza gripei s-a triplat în ultimele 3 zile. Peste 7.000 de copii sunt afectaţi de suspendarea cursurilor

  • Aproximativ 7.100 de elevi sunt afectaţi din cauza suspendării cursurilor din mai multe unităţi de învăţământ, la nivel naţional, anunţă, joi, Ministerul Educaţiei şi Cercetării.
  • Numărul copiilor care stau acasă e triplu faţă de luni, când datele oficiale indicau 2.100 de elevi.
615 afișări
Imaginea articolului Numărul elevilor care stau acasă din cauza gripei s-a triplat în ultimele 3 zile. Peste 7.000 de copii sunt afectaţi de suspendarea cursurilor

Numărul elevilor care stau acasă din cauza gripei s-a triplat în ultimele 3 zile. Peste 7.000 de copii sunt afectaţi de suspendarea cursurilor

Conform informării zilnice a MEC, miercuri, 7.061 de elevi sunt afectaţi din cauza suspendării cursurilor din şcoli şi grădiniţe.

Cifrele sunt triple faţă de ziua de luni, când 2.100 de elevi şi preşcolari erau raportaţi. Numărul raportat marţi indica faptul că peste 3.200 au rămas acasă din cauza numeroaselor cazuri de gripă. Miercuri, în schimb, erau raportaţi circa 5.500 de copii.

Cele mai multe cazuri de unităţi de învăţământ sunt înregistrate în Capitală, respectiv 63, şi în Braşov, unde sunt închise 23 de şcoli şi grădiniţe.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici