O adolescentă a ajuns la spital, după ce rochia i-a luat foc la Balul Bobocilor

O adolescentă în vârstă de 15 ani a ajuns la spital, după ce rochia cu care era îmbrăcată a fost cuprinsă de flăcări, în timpul unui bal organizat într-un club din municipiul Galaţi.

10 afișări
Imaginea articolului O adolescentă a ajuns la spital, după ce rochia i-a luat foc la Balul Bobocilor

O adolescentă a ajuns la spital, după ce rochia i-a luat foc la Balul Bobocilor

Ioana Negulici, elevă în clasa a IX-a la Liceul Pedagogic din Galaţi, a fost internată la Spitalul de Urgenţă din Galaţi cu arsuri de gradele I, II şi III la nivelul capului şi al braţului stâng, după ce rochia ei a luat foc în timpul unui bal organizat într-un club din municipiul de la Dunăre.

Alături de aproximativ o mie de tineri sau elevi de la mai multe licee, adolescenta participa, vineri seară, la un bal organizat de un club din Galaţi. Mai multe perechi concurente erau implicate într-o probă în care trebuiau să realizeze desene cu flăcările obţinute cu spray-uri şi brichete. În timpul acestei probe, rochia Ionei Negulici a luat foc. Colegii i-au sărit în ajutor, stingându-i îmbrăcămintea şi chemând o ambulanţă care a transportat-o la spital.

Arsurile suferite nu sunt foarte grave, tânăra urmând să fie externată cel târziu luni, a declarat Mihail Bucatanschi, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

"Evenimentul a fost organizat de o firmă, nu de o anumită şcoală sau de elevi. Nu rămâne decât să sesizăm Poliţia, pentru ca asemenea incidente să nu se mai întâmple. Recomandarea mea este ca părinţii să nu mai lase elevii să participe la activităţi ce nu sunt orgnizate de şcoală", a declarat Tani Bogdan, inspector şcolar general la Inspectoratul Şcolar General Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici