O adolescentă de 16 ani a încercat să treacă vama cu documentele altei persoane

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o adolescentă în vârstă de 16 ani din Constanţa, care încerca să iasă din România şi să ajungă în Germania folosindu-se de documentul altei persoane.

141 afișări
Imaginea articolului O adolescentă de 16 ani a încercat să treacă vama cu documentele altei persoane

O adolescentă de 16 ani a încercat să treacă vama cu documentele altei persoane

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak, judeţul Arad, s-a prezentat, duminică, pentru a ieşi din ţară, călătorind cu un microbuz, o tânără care s-a legitimat cu o carte de identitate eliberată de autorităţile din România.

Poliţiştii de frontieră au constatat că persoana nu este una şi aceeaşi cu cea din documentul prezentat, motiv pentru care a fost condusă la sediul Punctului de Trecere a Frontierei pentru cercetări.

M.S., în vârstă de 16 ani, din judeţul Constanţa, a refuzat să facă declaraţii cu privire la documentul de identitate prezentat la frontieră, spunând doar că dorea să ajungă în Germania.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria tinerei şi este cercetată acum pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi fals privind identitatea prin atribuirea unei identităţi reale a altei persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici