Video O adolescentă s-a spânzurat după ce a fost certată de mamă că îşi cumpărase haine

O adolescentă în vârstă de 17 ani din localitatea ieşeană Grajduri a fost găsită spânzurată într-o pădure de la marginea satului, la două zile după ce dispăruse de acasă, în urma unei discuţii cu mama sa, care a certat-o pentru că îşi cumpărase haine.

4 afișări

Tânăra era elevă la un liceu din Iaşi şi venea la fiecare sfârşit de săptămână acasă la părinţi.

Sâmbătă, mama ei a certat-o pentru că fata luase de pe cardul tatălui 200 de lei şi îşi cumpărase haine.

"Eu cu mamă-sa am plecat să cumpărăm ceva de la magazin şi am lăsat-o în casă. Drept pedeapsă, mamă-sa i-a încuiat telefonul mobil în casă. Când ne-am întors ea nu mai era, iar funia de la fântână dispăruse. Am plecat pe urmele ei, dar le-am pierdut prin pădure", a declarat Vasile Baciu, tatăl fetei.

Duminică şi luni, localnicii au căutat-o pe tânără prin pădurile din zonă, iar în cursul serii de luni aceasta a fost găsită spânzurată într-un
copac în mijlocul pădurii. Anchetatorii cred că moartea s-a produs încă de sâmbătă seară, când fata a dispărut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici