O aeronavă cu ajutoare pentru Fâşia Gaza va pleca miercuri de pe Aeroportul Otopeni

O aeronavă cu ajutoare oferite de statul român pentru Fâşia Gaza va pleca miercuri de pe Aeroportul Otopeni. Ajutoarele constau în produse alimentare şi articole de cazarmament.

84 afișări
Imaginea articolului O aeronavă cu ajutoare pentru Fâşia Gaza va pleca miercuri de pe Aeroportul Otopeni

O aeronavă cu ajutoare pentru Fâşia Gaza va pleca miercuri de pe Aeroportul Otopeni

Potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, aeronava cargo este pusă la dispoziţie de Comisia Europeană.

Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat în 19 octombrie o hotărâre care prevede acordarea de asistenţă internaţională, cu titlu gratuit, pentru populaţia civilă afectată din Fâşia Gaza, ce constă în produse alimentare şi articole de cazarmament, puse la dispoziţie de Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale.

Aeronava va decola miercuri de pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici