Video O aeronavă spre Egipt, plină cu turişti români, întoarsă pe aeroport. UPDATE: Avionul a primit acceptul să plece

  • O aeronavă cu 46 de pasageri a aterizat la 10 minute de la decolare
  • Cursa decolase de la Iaşi spre Hurghada, Egipt cu o oră întârziere
  • Pilotul a decis să aterizeze din cauza unei probleme tehnice
  • UPDATE: După verificări, aeronava a primit dreptul de decolare
6204 afișări

Concediu început cu stângul pentru 46 de români care urmau să plece de la Iaşi în Egipt. Avionul în care s-au urcat a avut o defecţiune şi s-a întors la sol, pe pista Aeroportului Iaşi.

Ştirea iniţială

Vasile Stoicea, directorul operaţional al Aeroportului Internaţional Iaşi, a declarat, la Aleph News, că problema este în decurs de a fi rezolvată. Este vorba despre zbor charter, care a decolat cu o întârziere de aproximativ o oră şi care a fost nevoit să aterizeze înapoi după doar 10 minute după ce pilotul a depistat o problemă tehnică.

Aeronava a aterizat în condiţii de siguranţă, cei 46 de pasageri care erau la bordul ei au fost debarcaţi.

În acest moment, pasagerii aşteaptă în terminal. Este posibil să plece astăzi în concediu, către destinaţia iniţială cu aceeaşi aeronavă dacă va fi remediată problema tehnică şi există şi posibilitatea anulării zborului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici