Video O aeronavă TAROM a aterizat de urgenţă la Timişoara (VIDEO)

O aeronavă cu 36 de pasageri aparţinând TAROM a aterizat de urgenţă, marţi dimineaţă, pe aeroportul din Timişoara.

1 afișare

Directorul de comunicare al TAROM, Mădălin Tudor, a precizat pentru MEDIAFAX că este vorba de o aeronavă ATR 42-500, respectiv cursa RO 315, Sibiu-Munchen.

Aeronava avea o problemă la computerul de bord, deşi iniţial se credea că de vină este un motor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Timişoara, Alina Negrea, a declarat că iniţial se credea că de vină este un motor, dar, de fapt, computerul de bord a arătat ceva greşit.

Potrivit sursei citate, computerul îi arătase comandantului aeronavei că unul dintre motoare nu mai funcţionează, aşa că acesta a luat decizia să pună avionul la sol.

Cei 36 de pasageri au fost transferaţi într-o altă aeronavă TAROM care a decolat spre Munchen la ora 11 şi 45 de minute.

Ei au aşteptat în aerogara din Timişoara două ore pentru a-şi putea continua călătoria.

Aeronava care asigură transportul spre Munchen a efectuat o cursă internă de la Bucureşti la Timişoara. Cei 36 de pasageri vor ajunge la Munchen cu o întârziere de 2-3 ore.

 

 




Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici