O aeronavă Viena-Timişoara a aterizat la Arad din cauza unor defecţiuni

O aeronavă care venea de la Viena şi urma să ajungă la Timişoara a fost nevoită să aterizeze la Arad, în noaptea de miercuri spre joi, din cauza unor defecţiuni la sistemul de navigaţie, pasagerii fiind transportaţi la destinaţie cu un autocar.

18 afișări
Imaginea articolului O aeronavă Viena-Timişoara a aterizat la Arad din cauza unor defecţiuni

O aeronavă Viena-Timişoara a aterizat la Arad din cauza unor defecţiuni (Imagine: aeroportularad.ro)

Directorul Aeroportului Arad, Dan Bălăcel, a declarat că aeronava, care aparţine unei companii aeriene austriece şi care avea la bord 27 de pasageri, a aterizat la Arad în urma unor defecţiuni la sistemului de navigaţie.

"Ni s-a cerut permisiunea de aterizare la Arad, la ora 01.40, în urma unei defecţiuni la sistemul de navigaţie", a precizat Bălăcel.

Acesta a spus că cei 27 de pasageri aflaţi la bord au fost transportaţi la Timişoara cu un autocar.

Tot în noaptea de miercuri spre joi, o cursă charter cargo care trebuia să decoleze de pe Aeroportul Arad a fost anulată după ce echipajul de zbor a constatat defectarea radarului de bord.

"Aeronava pentru transport de mărfuri trebuia să decoleze spre Anglia, dar zborul a fost anulat. O echipă de tehnicieni este aşteptată în cursul serii (joi - n.r.) pentru a remedia defecţiunea", a precizat directorul Aeroportului Arad, Dan Bălăcel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici