O ambulanţă a SAMB, inplicată într-un accident

O ambulanţă a SAMB a fost implicată, joi, într-un accident, după ce a fost lovită de un autoturism Mercedes, asistenta de pe maşina Ambulanţei fiind rănită.

11 afișări
Imaginea articolului O ambulanţă a SAMB, inplicată într-un accident

O ambulanţă a SAMB, inplicată într-un accident (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul în care a fost implicată o ambulanţă, joi, pe Bulevardul Barbu Văcărescu, s-a produs din cauza şoferului salvării care nu s-ar fi asigurat şi a schimbat banda de rulare, astfel că a acroşat un Mercedes, fiiind rănită uşor şi asistenta din ambulanţă, informează surse din Poliţia Capitalei.

 

Asistenţa medicală a fost dusă pentru îngrijiri la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele şoferului ambulanţei, Robert N. (46 de ani), care a provocat accidentul, spun sursele citate.

Potrivit anchetatorilor, ambulanţa nu avea semnalele acustice sau vizuale puse în funcţiune, iar la schimbarea bandei de mers şoferul nu s-a asigurat şi a acroşat autoturismul Mercedes, condus de Daniel M. (36 de ani).

La scurt timp după producerea accidentului, directorul Serviciului de Ambulanţe al Municipiului Bucureşti (SAMB), Alis Grasu, afirma că maşina ambulanţei, "care mergea la o intervenţie de grad zero, avea semnalele acustice-luminoase în funcţie, iar autoturismul Mercedes venea cu viteză din spate şi a acroşat-o".

Forţele de ordine au fost chemate la faţa locului, întrucât unul dintre ocupanţii autoturismului Mercedes, fiind interpelat, a devenit agresiv, declara oficialul SAMB.

Poliţia Capitalei susţine însă că nu s-ar fi ivit vreun scandal la locul accidentului cre să necesite intervenţia forţelor de ordine.

Accidentul s-a produs lângă o staţie de autobuz de pe Barbu Văcărescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici