O ambulanţă, care ducea la spital victima unui accident rutier, a lovit şi omorât două vaci

O ambulanţă care transporta la spitalul din Comăneşti victima unui accident rutier a lovit două vaci la intrarea în localitatea băcăuană Dofteana. În urma impactului, asistentul medical a suferit răni uşoare, iar cele două animale au murit.

1534 afișări
Imaginea articolului O ambulanţă, care ducea la spital victima unui accident rutier, a lovit şi omorât două vaci

O ambulanţă care ducea la spital victima unui accident rutier a lovit şi omorât două vaci

Un grav accident de circulaţie a avut loc, marţi după-amiaza, în localitatea băcăuană Dofteana. Un bărbat care circula dinspre Dofteana spre Dărmăneşti, încercând să evite o căruţă, a lovit o maşină care venea din sens opus.

„Bărbatul de 46 de ani a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu un auto condus de o femeie de 62 de ani din Târgu Ocna. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 46 de ani, a unui pasager de 27 de ani din maşina condusă de bărbat şi a femeii de 62 de ani”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

O ambulanţă care a preluat una dintre victime a fost şi ea implicată într-un accident. „În timp ce ambulanţa se deplasa cu femeia de 62 de ani către spitalul Comăneşti, la intrarea dinspre Dofteana a intrat în coliziune cu două bovine lăsate nesupravegheate", a mai spus Cătălina Păduraru.

În urma impactului, asistentul medical din echipajul de ambulanţă a fost rănit uşor, iar cele două vaci au murit.

Poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă în cazul ambelor accidente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici