O ambulanţă SMURD a lovit o fată de 14 ani pe o trecere de pietoni (Video)

O ambulanţă SMURD a lovit o fată de 14 ani, care traversa pe o trecere de pietoni, în jurul orei 14.30, pe Bulevardul Aerogării din Capitală, potrivit unor surse din Poliţie.

180 afișări
Imaginea articolului O ambulanţă SMURD a lovit o fată de 14 ani pe o trecere de pietoni (Video)

O ambulanţă SMURD a lovit o fată de 14 ani pe o trecere de pietoni (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Ambulanţa SMURD se deplasa la un caz, având semnalele luminoase şi acustice în funcţiune.

O fată în vârstă de 14 ani a vrut să traverseze Bulevardul Aerogării, în dreptul Hotelului Phoenicia, pe o trecere de pietoni, şi a fost lovită de maşina SMURD.

Fata a fost transportată la spital şi are o uşoară contuzie de bazin şi va rămâne internată câteva ore în Spitalul "Grigore Alexandrescu", a declarat coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Acesta a precizat că fata se angajase în traversare, vineri, în jurul orei 14.30, pe o trecere de pe Bulevardul Aerogării, deşi văzuse că se apropie o ambulanţă SMURD cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Potrivit lui Opriţa, fata a ezitat să traverseze şi s-a întors brusc, maşina SMURD i-a agăţat ghiozdanul pe care îl avea în spate, iar fata s-a dezechilibrat şi a căzut.

Maşina SMURD care a lovit-o se deplasa în Băneasa, la o comă de grad zero, a mai spus Opriţa.

După incident, o altă maşină SMURD a fost trimisă la cazul persoanei în comă, iar personalul din maşina implicată în accident i-a acordat fetei primul ajutor.

Un alt echipaj SMURD de prim ajutor a sosit la locul accidentului şi a transportat-o la Spitalul "Grigore Alexandrescu", unde va rămâne internată câteva ore, până când părinţii ei vor veni să o ia, a mai spus Opriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici