O angajată a MApN băută a lovit cu maşina un biciclist în Vatra Dornei. A fugit de la faţa locului

O angajată a MApN a lovit marţi seara cu maşina un biciclist de 64 de ani pe o stradă din Vatra Dornei, judeţul Suceava. Femeia a plecat de la locului accidentului, iar, după ce a fost găsită de poliţişti, a fost testată cu etilotestul care a indicat 1.72 mg. alcool/l în aerul expirat.

859 afișări
Imaginea articolului O angajată a MApN băută a lovit cu maşina un biciclist în Vatra Dornei. A fugit de la faţa locului

O angajată a MApN băută a lovit cu maşina un biciclist în Vatra Dornei. A fugit de la faţa locului

Potrivit IPJ Suceava, marţi seara, pe raza municipiului Vatra Dornei a avut loc un accident. Un autoturism a acroşat un biciclist, şoferul autoturismului continuându-şi deplasarea şi părăsind locul faptei.

Biciclistul de 64 ani, localnic, a suferit leziuni uşoare la nivelul capului şi a fost dus la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii medicale amănunţite.

„S-au constituit mai multe echipe de căutare, iar pe parcursul verificărilor efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei a fost identificat autoturismul implicat în accident la o distanţă de aproximativ 300 de metri faţă de locul comiterii faptei, pe o stradă laterală, la volanul maşinii aflându-se o femeie în vârstă de 30 de ani. Persoana în cauză se afla în vizibilă stare de ebrietate, fiind identificată in autoturismul oprit cu capul poziţionat in zona volanului. Conducătoarea auto prezenta halenă alcoolică, iar cu ocazia testării cu aparatul etilometru a rezultat o valoare de 1.72 mg. alcool/l în aerul expirat”, transmite IPJ Suceava.

Femeia a fost dusă la o unitate medicală pentru prelevare de probe biologice.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvărşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, femeia este angajată a MApN.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici