O biserică de lemn din Râmnicu Vâlcea a luat foc. Este un monument istoric ridicat în 1746

  • O biserică de lemn, veche de aproximativ trei secole, din Râmnicu Vâlcea, a luat foc.
  • Biserica este un monument istoric fiind ridicată în 1746.
  • La faţa locului intervin numeroase echipaje de pompieri.
848 afișări
Imaginea articolului O biserică de lemn din Râmnicu Vâlcea a luat foc. Este un monument istoric ridicat în 1746

UPDATE 08:10 Incendiul a fost stins. Pompierii acţionează pentru îndepărtarea efectelor negative ale acestuia şi pentru stabilirea cauzei probabile.

Nu au fost victime.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Incendiul a izbucnit marţi în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Râureni, anunţă ISU Vâlcea.

În misiune au fost trimise forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de salvare şi intervenţie la înălţime.

Pompierii care au ajuns la faţa locului au constatat că „arde generalizat o biserică din lemn, acoperită cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 60 de mp”.

Nu este pericol de propagare la biserica mare şi nici la alte construcţii. De asemenea, nu sunt case în zonă care să fie în pericol, au mai spus pompierii.

Incendiul este localizat şi se acţionează pentru lichidarea acestuia, au transmis pompierii în momentul redactării acestei ştiri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici