O cântăreaţă de muzică populară, agresată în urma unui conflict izbucnit într-un bar din Cluj

O cântăreaţă de muzică populară a fost agresată în urma unui scandal care a izbucnit într-un bar din judeţul Cluj. Femeia a intervenit în conflictul dintre soţul său şi fratele unui poliţist, omul legii fiind cercetat, în prezent, de superiorii săi, transmite corespondentul Mediafax.

769 afișări
Imaginea articolului O cântăreaţă de muzică populară, agresată în urma unui conflict izbucnit într-un bar din Cluj

O cântăreaţă de muzică populară, agresată în urma unui conflict izbucnit într-un bar din Cluj

Cântăreaţa de muzică populară a intervenit, în timpul nopţii de joi spre vineri, într-un scandal izbucnit între soţul ei şi fratele unui poliţist, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

„Femeia a fost lovită şi a fost transportată la spital alături de soţ. Până în prezent nu a fost depusă nicio plângere. Vor fi identificate toate persoanele, vor fi audiate şi se continuă cercetările în acest caz”, au spus sursele citate.

În scandal a intervenit şi un poliţist de la o secţie rurală din Cluj, se pare, pentru fratele său, iar în prezent omul legii este cercetat de superiorii săi.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax că poliţistul se afla în timpul liber, iar din primele cercetări rezultă că nu a agresat pe nimeni.

„Într-un local din Cluj-Napoca a avut loc în cursul nopţii de joi spre vineri un conflict între doi bărbaţi care a degenerat, cei doi aplicându-şi reciproc lovituri. Ar fi intervenit o femeie care, la rândul său ar fi fost lovită. Pentru aplanarea conflictului şi a-i despărţi pe cei doi bărbaţi a intervenit un poliţist de la o secţie rurală. Au fost dispuse verificări de către conducerea IPJ Cluj, pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun. Conform primelor informaţii, poliţistul, aflat în timpul liber, ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului produs, fără a agresa vreo persoană. Pentru a stabili cu exactitate participaţia acestuia la incidentul menţionat, s-a dispus efectuarea unor cercetări interne, în funcţie de rezultatul acestora urmând a fi luate măsuri”, a spus Jucan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici