O cisternă a luat foc pe Centura Capitalei după impactul cu un TIR. Trafic blocat

Traficul este oprit pe ambele direcţii pe Centura Capitalei, între localităţile Jilava şi Măgurele, judeţul Ilfov, după ce o cisternă a luat foc.

445 afișări
Imaginea articolului O cisternă a luat foc pe Centura Capitalei după impactul cu un TIR. Trafic blocat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit în ambele direcţii pe DNCB (Centura Bucureşti), la kilometrul 44, între localităţile Jilava şi Măgurele, judeţul Ilfov, pentru lichidarea incendiului produs la nivelul unei cisterne.

Potrivit Poliţiei Ilfov accidentul s-a produs la Km 44 între o cisternă, care cel mai probabil transporta mălai şi un alt autotren de transport marfă.

Poliţiştii rutieri au asigurat perimetrul locului unde s-a produs evenimentul.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea unei persoane, care, la acest moment, primeşte îngrijiri de la echipajul medical sosit la faţa locului.

Se efectuează activităţi pentru identificarea şi a altor posibile victime.

Cisterna arde cu flacără deschisă şi în zonă s-au format nori mari de fum.

Accidentul are loc într-o zonă împădurită, lângă calea ferată.

Pompierii intervin pentru stingerea incendiului, care pare că s-a produs ca urmare a unui accident rutier de pe Şoseaua de Centură între un TIR şi o cisternă.

Sunt alertate 5 autospeciale de stingere cu apa şi spumă, echipajul special de Salvatori, o autospecială de descarcerare, echipajul CBRN şi o ambulanţă SMURD şi un echipaj SABIF.

„Autovehiculele implicate în accidentul rutier ard în totalitate, în acest moment se lucrează la localizarea incendiului. Până în acest moment nu avem informaţii privind conţinutul transportului. Traficul în zonă este restricţionat. Intervenţia este în desfăşurare”, spun reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici