O companie aeriană îşi dublează capacitatea de transport între Ucraina şi marile oraşe din Europa

  • Compania aeriană cu cea mai rapidă creştere din Europa a anunţat miercuri extinderea operaţiunilor sale pe piaţa ucraineană, cu o dublare a capacităţii de transport.
  • Ca urmare, va deveni cea mai mare companie aeriană care oferă locuri pe zboruri directe din Ucraina.
1237 afișări
Imaginea articolului O companie aeriană îşi dublează capacitatea de transport între Ucraina şi marile oraşe din Europa

O companie aeriană îşi dublează capacitatea de transport între Ucraina şi marile oraşe din Europa

Extinderea operaţiunilor companiei Wizz Air vine ca urmare a acordului „Open Skies” semnat marţi cu UE.

Ca urmare, compania aeriană anunţă alocarea a 5 noi aeronave moderne, de ultimă generaţie la baza de pe Aeroportul Internaţional Kiev. Noile avioane Airbus 321 se vor alătura flotei de la începutul sezonului estival.

Cu această investiţie, compania îşi dublează capacitatea de pe Aeroportul Internaţional Kiev, oferind pasagerilor 12 noi rute de la Kiev către destinaţii precum Paris Beauvais, Bruxelles-Charleroi, Eindhoven, Nisa, Barcelona, Madrid, Alicante, Malaga, Porto, Palma De Mallorca, Chania-Creta şi Basel Mulhouse Freiburg.

În plus, Wizz Air anunţă alocarea a 2 noi aeronave Airbus 321 la baza sa din Liov, începând cu sezonul estival. Noile aeronave vor sprijini operaţiunile a 9 rute noi către Paris Beauvais, Madrid, Eindhoven, Barcelona, Bruxelles-Charleroi, Nisa, Treviso, Atena şi Salonic.

Cu aceste noi alocări, firma îşi dublează capacitatea în Ucraina, atinge o creştere de 120% în sezonul de vară 2022 şi devine cea mai mare companie europeană care oferă locuri pe zboruri directe din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici