O companie aeriană transferă zborurile de pe aeroportul din Bacău, închis pentru renovarea pistei

  • Blue Air negociază cu aeroporturile din regiune pentru transferul curselor
  • Una din pistele de pe aeroportul din Bacău se închide 90 de zile începând cu 15 august
  • Transferul către celelalte aeroporturi va fi asigurat de companie
10912 afișări
Imaginea articolului O companie aeriană transferă zborurile de pe aeroportul din Bacău, închis pentru renovarea pistei

O companie aeriană transferă zborurile de pe aeroportul din Bacău, închis pentru renovarea pistei

Compania Blue Air a anunţat că a început negocieri cu celelalte aeroporturi din regiune pentru a identifica cele mai bune variante pentru pasageri, după ce pista Aeroportului din Bacău va fi închisă ca parte dintr-un proces modernizare a aeroportului.

„Vrem să-i asigurăm pe toţi pasagerii noştri de faptul că zborurile nu vor fi anulate, ci doar transferate, iar noi vom asigura transportul gratuit către şi dinspre aeroporturile unde vor fi operate zborurile”, a spus Cristian Buciu, director de operaţiuni la Blue Air.

Compania spune că va informa pasagerii care zboară către şi dinspre aeroportul din Bacău despre modificările survenite.

Pasagerii din Bacău pot în continuare să-şi rezerve călătorii către cele 15 destinaţii pe care le oferă Blue Air de pe Aeroportul Internaţional Bacău.

Aeroportul Internaţional „George Enescu” din Bacău va fi închis în perioada 15 august - 30 septembrie 2020 pentru modernizarea pistei de decolare şi aterizare, a suprafeţelor de mişcare aferente şi a sistemului de balizaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici