O cursă Tarom Iaşi - Bucureşti nu a mai decolat din cauza unei defecţiuni

O cursă aeriană Tarom pe ruta Iaşi - Bucureşti, la bordul căreia se aflau 40 de persoane, nu a mai decolat, luni, de pe Aeroportul Internaţional din Iaşi, din cauza unei defecţiuni tehnice.

39 afișări
Imaginea articolului O cursă Tarom Iaşi - Bucureşti nu a mai decolat din cauza unei defecţiuni

O cursă Tarom Iaşi - Bucureşti nu a mai decolat din cauza unei defecţiuni (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Avionul s-a deplasat către capătul pistei, însă pilotul a decis reîntoarcerea aparatului în aeroport, întrucât becul de semnalizare de pe bord indica apariţia unor probleme tehnice.

"E posibil să fie necesară o piesă de schimb care să fie adusă de la Bucureşti", a declarat comandantului Aeroportului Iaşi, Marian Vasile.

"Avionul de ora 13.00 nu va mai pleca spre Bucureşti. Călătorii vor fi preluaţi de următorul zbor spre Capitală, programat la ora 19.00. Va veni de la Bucureşti un avion cu mai multe locuri, care va prelua şi călătorii de la prânz care vor dori să mai plece spre Bucureşti", a declarat pentru MEDIAFAX comandantul Aeroportului din Iaşi, Marian Vasile.

El a spus că nu ştie câţi dintre cei 40 de pasageri care ar fi trebuit să plece la prânz spre Bucureşti se vor mai îmbarca în avionul de ora 19.00.

"Unii au renunţat la călătorie, iar alţii au plecat cu alte mijloace de transport", a spus şeful aeroportului ieşean.

El a precizat că o echipă de specialişti din cadrul Tarom va sosi în această seară la Iaşi, pentru a analiza cauzele defecţiunii aparatului de zbor.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici