O cursă Tenerife-Bucureşti are peste 24 de ore de întârziere din cauza unor probleme tehnice. Avionul ar putea să plece spre România în această seară

O aeronavă care trebuia să plece, marţi, din Tenerife spre Bucureşti cu 204 pasageri are peste 24 de ore de întârziere din cauza unor probleme tehnice, o echipă fiind trimisă, miercuri, la Tenerife pentru a remedia defecţiunea, a anunţat compania Tarom.

1128 afișări
Imaginea articolului O cursă Tenerife-Bucureşti are peste 24 de ore de întârziere din cauza unor probleme tehnice. Avionul ar putea să plece spre România în această seară

O cursă Tenerife-Bucureşti are peste 24 de ore de întârziere din cauza unor probleme tehnice. Avionul ar putea să plece spre România în această seară (Imagine: Petrica Tanase/Mediafax Foto)

Aeronava care trebuia să plece marţi din oraşul spaniol Tenerife spre Bucureşti ar urma să decoleze miercuri seară, după remedierea defecţiunii care a provocat întârzierea, potrivit reprezentanţilor companiei Tarom.

"În vederea remedierii defecţiunii, o echipă tehnică Tarom a fost trimisă astăzi (miercuri - n.r.), la faţa locului, cu prima cursă disponibilă. Echipa va ajunge la avion în jurul orelor 19:00 (oră locală Tenerife). Se estimează o durată de maximum trei ore pentru remedierea defecţiunii astfel încât în jurul orelor 22:00 (oră locală Tenerife) aeronava să fie pusă în funcţiune şi să poată efectua zborul Tenerife - Bucureşti în condiţii de siguranţă pentru pasageri", se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX, miercuri, de Tarom.

Potrivit companiei, în situaţia imposibilităţii de remediere a defecţiunii, pasagerii vor fi transportaţi la Bucureşti prin una din următoarele variante: contractarea pe plan local a unei aeronave sau, în cazul în care nu este disponibilă nicio aeronavă pe plan local, trimiterea a două aeronave Tarom de tip Boeing 737-700.

Aeronava Airbus 310 care trebuia să efectueze zborul Tenerife - Bucureşti cu 204 pasageri la bord se află de marţi pe Aeroportul din Tenerife din cauza unor probleme tehnice ce nu au putut fi remediate pe loc, au precizat reprezentanţii companiei Tarom.

"Cursa charter RO5294, Tenerife - Bucureşti, planificată să decoleze ieri, 07 august 2012, ora 13:00 (ora locală Tenerife) de pe Aeroportul din Tenerife şi să aterizeze la Bucureşti la ora 21.20 (ora locală) este încă la Tenerife din cauza unor probleme tehnice", se arată într-un comunicat de presă de miercuri al companiei Tarom.

Pasagerii zborului RO5294 au fost cazaţi peste noapte la hotel, costurile fiind suportate de compania Tarom.

O echipă tehnică va fi trimisă miercuri, la Tenerife pentru a remedia defecţiunea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici