O cursă Wizz Air spre Roma va decola cu o întârziere de patru ore de pe Otopeni

O cursă Wizz Air cu destinaţia Roma, care era programată să plece, duminică, la ora 14.00, de pe Aeroportul Băneasa, va decola cu o întâziere de cel puţin patru ore, iar cei aproximativ 150 de pasageri vor fi duşi cu autobuzele la Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni, unde se vor putea îmbarca.

1 afișare
Imaginea articolului O cursă Wizz Air spre Roma va decola cu o întârziere de patru ore de pe Otopeni

O cursă Wizz Air spre Roma va decola cu o întârziere de patru ore de pe Otopeni

Daniel Amzar, reprezentantul agenţiei de relaţii publice a Wizz Air, a declarat pentru MEDIAFAX că aparatul de zbor ce se întorcea dintr-o altă cursă şi urma să plece la Roma de pe Aeroportul Internaţional Bucureşti-Băneasa "Aurel Vlaicu" nu a putut ateriza aici din cauza sistemului de iluminat pe timp de ceaţă care "nu funcţionează la parametri normali".

Sursa citată susţine că pasagerii au fost informaţi despre întârziere şi urmează să fie duşi cu autobuzele pe Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni, de unde aronava cu destinaţia Roma este programată să decoleze la ora 18.00.

Directorul general al Aeroportului Băneasa, Ştefan Mladin, a declarat, la rândul său, că în cursul zilei de duminică mai multe curse au operat pe acest aeroport şi că sunt condiţii bune de zbor, iar vina pentru situaţia creată aparţine exclusiv operatorului Wizz Air.

Mladin a spus că chiar dacă ar fi fost ceaţă compania trebuia să respecte orarul de zbor şi avea posibilitatea să redirecţioneze cursa pe Otopeni, astfel încât să poată decola la ora stabilită, fără întâzieri.

La ora transmiterii acestei ştiri, pasagerii aşteptau încă în Aeroportul Băneasa şi nu fuseseră informaţi dacă avionul va pleca de pe Băneasa sau de pe Otopeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici