O elevă de 15 ani din Alba Iulia, revenită de la Carnavalul de la Veneţia, a fost plasată în carantină

  • O elevă de 15 ani de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia a fost plasată în carantină cu febră
  • Adolescenta se întorsese de la Carnavalul de la Veneţia împreună cu nişte colegi
  • Autorităţile afirmă că este vorba de o măsură preventivă
1409 afișări
Imaginea articolului O elevă de 15 ani din Alba Iulia, revenită de la Carnavalul de la Veneţia, a fost plasată în carantină

O elevă de 15 ani din Alba Iulia, revenită de la Carnavalul de la Veneţia, a fost plasată în carantină

O elevă de 15 ani de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, care a fost cu un grup de colegi la Carnavalul de la Veneţia, a fost plasată în carantină, după ce a informat autorităţile că are febră.

Purtătorul de cuvânt al DSP Alba, Radu Ciobotea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că vineri probele recoltate de la elevă vor fi trimise la Cluj-Napoca pentru analize.

„Eleva din grupul sosit duminică se afla la domiciliu în izolare, dar prezintă febra în jur de 38 de grade şi a anunţat acest lucru la 112. A fost transferată la unitatea de carantină de la Secţia Dermato Alba Iulia de către ISU, respectând protocolul. Vineri dimineaţă la prima oră vor fi transmise probele la Cluj-Napoca. Este o măsură preventivă, preferăm să fie o alarmă falsă, decât o confirmare, iar în acest sens respectăm instrucţiunile primite”, a spus Ciobotea.

47 de elevi şi 4 profesori de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia au fost plasaţi în izolare la domiciliu pentru 14 zile după ce s-au întors la sfârşitul săptămânii trecute din Italia, unde au participat la Carnavalul de la Veneţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici