O fată 13 ani, salvată de la înec de un tânăr care a sărit după ea în râul Jiu

O elevă în vârstă de 13 ani din judeţul Gorj a fost salvată, luni, de la înec, de un tânăr care a sărit după ea în râul Jiu, reuşind să o scoată la timp din apă, iar poliţiştii verifică dacă adolescenta a vrut să se sinucidă sau a fost vorba despre un accident.

535 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Gorj, Daniel Tică, un tânăr de 21 de ani, din comuna gorjeană Băleşti, a reuşit să salveze de la înec o adolescentă, incidentul având loc, luni, la Târgu Jiu.

Fata a fost observată în zona podului metalic care face legătura dintre Parcul Central din Târgu Jiu şi insuliţa de pe râu.

"Tânărul a observat-o în Jiu şi a sărit după ea, reuşind să o scoată la mal. Facem verificări pentru a stabili dacă a fost vorba despre o acţiune intenţionată în scopul sinuciderii sau doar de o întâmplare accidentală", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Daniel Tică.

Potrivit sursei citate, fata de 13 ani scoasă din Jiu este elevă în clasa a VII-a la o şcoală din comuna gorjeană Stăneşti, situată la circa 25 de kilometri de Târgu Jiu.

"Din primele verificări rezultă ca fata venise la plimbare în Târgu Jiu împreună cu alţi colegi", a spus Tică.

Adolescenta a fost transportată la spital şi a rămas, conform poliţiştilor, sub supraveghere medicală.

În ultimele săptămâni, doi elevi din Târgu Jiu, o fată şi un băiat, au fost găsiţi morţi în râul Jiu, în cazul lor fiind vorba despre sinucidere, întrucât aveau la ei rucsacuri pline cu pietre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici