O fată de 14 ani a ajuns la spital după ce a căzut de pe dig în timp ce urmărea festivităţile de Ziua Marinei

O fată în vârstă de 14 ani care asista, sâmbătă, la festivităţile organizate la Constanţa de Ziua Marinei, a fost rănită după ce a căzut de pe dig pe stabilopozi, ea suferind un traumatism cranio-cerebral şi unul la un picior şi fiind transportată la spital cu o ambulanţă.

243 afișări
Imaginea articolului O fată de 14 ani a ajuns la spital după ce a căzut de pe dig în timp ce urmărea festivităţile de Ziua Marinei

O fată de 14 ani a ajuns la spital după ce a căzut de pe dig în timp ce urmărea festivităţile de Ziua Marinei

Fata asista la ceremonii împreună cu familia şi la un moment dat, din cauza aglomeraţiei, s-a dezechilibrat şi a căzut de pe dig, de la o înălţime de circa trei metri, pe stabilopozii care mărginesc faleza din Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ea a fost ridicată imediat şi dusă la una din ambulanţele prezente în zonă, care a transportat-o de urgenţă la spital.

Cadrele medicale au spus că fata a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism la picior, viaţa ei nefiind pusă în pericol.

Aproximativ 10.000 de persoane asistă, sâmbătă, pe faleza din faţa Comandamentului Flotei, la exerciţii militare, ceremonii şi jocuri marinăreşti organizate de Ziua Marinei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici