O fată de 14 ani, dată dispărută în Hunedoara, după ce nu a mai ajuns la şcoală. Ce bănuieşte mama adolescentei

O fată în vârstă de 14 ani, din Orăştie, judeţul Hunedoara, este căutată de poliţişti după ce mama ei a anunţat că nu a ajuns la şcoală şi bănuieşte că e acasă la un băiat.

1821 afișări
Imaginea articolului O fată de 14 ani, dată dispărută în Hunedoara, după ce nu a mai ajuns la şcoală. Ce bănuieşte mama adolescentei

O fată de 14 ani, dată dispărută în Hunedoara, după ce nu a mai ajuns la şcoală. Ce bănuieşte mama adolescentei

Potrivit IPJ Hunedoara, mama fetei a anunţat marţi dimineaţa că fiica ei, Ioani Manuela Sînziana, în vârstă de 14 ani, a plecat de acasă în jurul orei 6.30, spre locuinţa unei colege împreună cu care urma să meargă la şcoală, unde, însă, fata nu a mai ajuns.

Femeia a spus că fiica sa ţine legătura cu un băiat, la care crede că se află şi că a primit mai multe mesaje telefonice de la ea, prin care a anunţat-o că „este bine”.

Semnalmentele fetei sunt: înalţime 1,57 metri, talie potrivită, ochi verzi, părul scurt, roşcat–mov.

În momentul plecării de acasă aceasta purta pantaloni tip trening (negri), bocanci negri şi geacă neagră.

Mama fetei a declarat că până în prezent fiica ei nu a mai plecat de acasă fără să-i spună unde se află.

Taguri:
fată,
dispărută,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici