O fata de 9 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o maşină. Copilul nu era însoţit de un adult

  • O fata de 9 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o maşină.
  • Poliţiştii au stabilit că şoferul conducea regulamentar în momentul în care s-a produs accidentul.
  • Fata se afla pe stradă şi nu era însoţită de un adult.
485 afișări
O fata de 9 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o maşină pe o stradă din localitatea Răşinari. Copilul se afla pe stradă şi nu era supravegheat de un adult. 

Accidentul s-a produs sâmbătă, pe strada Stezii din localitatea Răşinari. La volanul maşinii se afla un sibian în vârstă de 22 de ani.

Poliţiştii au stabilit că şoferul conducea regulamentar în momentul în care s-a produs accidentul. Fata se afla pe stradă şi nu era însoţită de un adult.

Copilul a fost transportat la spital şi este conştient, au transmis autorităţile sibiene. Şoseaua nu a fost blocată după producerea accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici